Co může nabídnout šetření postojů zaměstnanců firmy ? - Kroupa, Aleš
Výskumy postojov zamestnancov sú v americkom a západoeurópskom podnikateľskom prostredí veľmi rozšírené. Podniky si uvedomujú, že odmenou za zodpovedný prístup k zamestnancom je vyššia výkonnosť a stabilizácia kvalifikovaných a skúsených pracovníkov, prípadne úspešný nábor nových pracovníkov. Čo je možné sa dozvedieť z výskumu.