Transfer technológií inovácie a ich transfer do priemyselnej praxe - Hromada, Juraj
Realizácia transferu technológií na Slovensku. Spoločnosť CEIT (Stredoeurópsky technologický inštitút). Výskumný potenciál v Spojených štátoch amerických. Najvýznamnejšie univerzity v USA a ich výskumné centrá. Technologický transfer z univerzitného prostredia do verejnej sféry. Marketingový priemysel a finančné zdroje.