Smery vývoja humanoidných robotov - Uríček, Juraj
Výskum v oblasti humanoidných robotov a spôsoby rozdelenia podľa druhu projektu. Integrácia humanoidných robotov do každodenného života. Príklady súčasných humanoidných robotov. Komerčné využitie.