Návrh modelu zlepšovania podnikových procesov v podmienkach malého a stredného podniku - Grznár, Patrik
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Vytvorenie systému základných prvkov fungujúcich pri zlepšovaní podnikového procesu. Uplatňovanie v každodennej podnikovej praxi. Inovácia návrhu modelu. Kvalita zlepšovania podnikového procesu a spôsob ich kombinácie. Rozvoj teórie a riešenia v praxi.