Budujeme kulturu vysoké výkonnosti: 7 postupů v řízení pracovního výkonu, které fungují - Levensaler, Leighanne
K vytvoreniu kultúry vysokej výkonnosti je potrebné, aby firma prijala moderný systém riadenia pracovného výkonu. Výkonnosť zamestnancov zlepšuje koučing. Stanovenie cieľov je základným krokom každého systému riadenia pracovného výkonu. Zladenie cieľov s cieľmi manažéra a celej spoločnosti. Sústavné hodnotenie výkonu v konfrontácii so stanovenými cieľmi. Spravodlivé, ale diferencované odmeňovanie pracovného výkonu.