Headhunteři jsou drazí a nevyplatí se nám ! Opravdu ? - Krajíček, David
Headhunting je väčšinou využívaný pre obsadzovanie pozícií v strednom a vyššom manažmente. Rozdiel medzi personálnou agentúrou a headhuntermi je len otázkou toho, ako sa za službu platí.