Společenská odpovědnost = způsob podnikání - Folovská, Pavlína
Ide predovšetkým o spôsob myslenia a chovania danej firmy a jej prístup k okoliu - teda aj klientom, akcionárom a tiež k zamestnancom. Preto by spoločenská zodpovednosť mala tvoriť jeden z hlavných pilierov stratégie firmy a predstavovať súčasť podnikania.