Pravděpodobnostní přístupy v investičním rozhodování a jejich implementace - Fotr, Jiří
Nedostatky tradičného prístupu hodnotenia investičných projektov. Implementácia pravdepodobných prístupov v investičnom rozhodovaní. Zvýšenie kvality investičného rozhodovania z hľadiska rešpektovania rizika. Metóda Monte Carlo. Uplatnenie pravdepodobných prístupov investičného rozhodovania v praxi.