Komunitární programy - finanční nástroj Evropského společenství - Jedličková, Vladislava
História vzniku Európskej únie, pôvodne Európske hospodárske spoločenstvo. Komunitárne programy ako finančné nástroje Európského spoločenstva. Právne zaistenie vzťahov komunitárnych programov. Zásady hospodárenia s finančnými prostriedkami. Program Solidarita a riadenie migrácie.