Přinesla krize něco pozitivního ? - Rezlerová, Jaroslava
Pozitívny dopad na trh, a to v spojení s jeho očistením, rozvoj kreatívneho a konštruktívneho myslenia, zvýšenie pružnosti pracovnej sily, zvýšenie záujmu o krízový manažment, alternatívne formy zamestnania...