Krize jako příležitost - Špicar, Radek
Hovoriť v súvislosti s finančnou krízou a rastúcou nezamestnanosťou o pozitívach môže vyzerať ako rúhanie. Pri bližšej analýze zistíme, že dôsledky hospodárskej recesie sú ďaleko komplexnejšie, vedľa negatívnych sa nájde aj veľa príležitostí.