Praxe versus vzdělání
Čerství absolventi škôl patria medzi najviac ohrozené skupiny na trhu práce v Česku. Prax - vyššie šance. Spolupráca firiem a škôl. Faktory ovplyvňujúce uplatnenie absolventov škôl.