Nové modely spolupráce při inovačních aktivitách firem - Procházka, Lukáš
Zefektívnenie inovačných procesov firiem. Rôzne formy spolupráce od fúzií až po outsourcing. Inovačné aktivity externého partnera. Možnosti ako získať prostriedky na spoločné inovácie. Jednotlivé varianty a modely spolupráce.