Vzdelávanie výnimočne talentovaných študentov - Turisová, Renáta
Funkcie vysokých škôl v súčasnom svete. Hodnotenie kvality vzdelávania. Hodnotenie vzdelanosti podľa splnených požiadaviek a výnimočnosti. Motivácia študentov v SR a v zahraničí. Vzdelávanie výnimočne talentovaných študentov.