Partnerství nebo konkurence - dodavatelé služeb v oblasti HR zkušenosti z praxe jedné firmy - Černá, Daniela
Meranie návratnosti investícií do HR služieb a aktivít. Výsledkom môže byť rozhodnutie začať niektoré aktivity zabezpečovať za pomoci externých dodávateľov. Prečo spolupracovať s externými dodávateľmi. Prepojenie s dodávateľom je kľúčom k úspechu. Ako vyberať spolupracujúcu firmu, úrovne spolupráce.