Ideální klient - Říhová, Ivana
K dosiahnutiu svojich cieľom HR útvary často využívajú služby špecializovaných dodávateľov. Kedy uvažovať o poradenskej spoločnosti a ako sa na jej služby pripraviť. Spolupráca s dodávateľom poradenských služieb na báze projektu. Kto projekt podporuje, koho do projektu zapojiť. Desatoro ideálneho klienta (toho, kto poradenskú službu požaduje a prijíma).