K problematike sociálneho práva Európskej únie - Rusiňák, Peter
Problematika sociálneho práva Európskej únie. Poukázanie na problémy pri vymedzení pojmu „sociálne právo Európskej únie“ z obsahového i formálneho hľadiska. Prístupy niektorých autorov k vymedzeniu predmetu sociálneho práva Európskej únie. Sociálne práva občanov Európskej únie. Dokumenty orientované na problematiku ľudských práv a práv sociálnych.