Jak se v České republice daří HR outsourcingu ? - Nováčková, Lenka
Outsourcing personálnej práce v Česku. Najčastejšie personálne procesy v ČR, ktoré využívajú outsourcing. Kritériá výberu dodávateľov. Korelácia HR outsourcingu s veľkosťou firmy a ekonomickým cyklom.