Organizačné otázky bilaterálnej rozvojovej pomoci - Ščepán, Michal
Organizačné modely rozvojovej pomoci v rámci orgánov štátnej správy. Porovnanie modelov organizačného usporiadania. Legislatívna úprava rozvojovej spolupráce. Financovanie rozvojovej spolupráce a podpora verejnosti.