Realita rozpočtovej centralizácie eurozóny - Hölcz, Róbert
Bilaterálne pôžičky v rámcovej dohode na financovanie potrieb gréckej ekonomiky. Špekulácie a neschopnosť unijných funkcionárov. Podvádzanie v makroekonomických ukazovateľoch Grécka. Centralizácia fiškálnej politiky členských štátov eurozóny. Sprísnenie rozpočtových pravidiel. Záchrana finančného systému v eurozóne.