Programové vyhlásenie vlády a rozpočet - Hölcz, Róbert
Politologické posolstvá parlamentných volieb. Marketingové predvolebné sľuby. Názory koaličných politických strán. Realistický program reagujúci na sociálnu situáciu väčšiny občanov SR. Zmeny a návrhy zákonov v súlade s programovým vyhlásením vlády.