Slovensko nevie využiť ponúkané šance - Halán, Tomáš
O prepojení vedy s biznisom hovorí prof. Vladimír Šucha. Slovensko v porovnanní s ostatnými členskými krajinami EÚ vo financovaní vedy a výskumu. Prepojenie univerzít so spoločnosťou, jej štruktúrami a ekonomikou. Rámcové programy a konkurencieschopnosť. Európska komisia a výzva na podporu vedy a výskumu.