Vplyv globálnej finančnej krízy na postavenie nadnárodných korporácií v IT odvetví - Turčan, Martin, 1982-
Vznik finančnej krízy. Vplyv krízy na zamestnanosť v krajinách EÚ 27. Postup štátu a postup firmy v čase krízy. Vplyv krízy na firmy v IT odvetví v medzinárodnom meradle.