Londýn je aj Camden Market - Krajmerová, Eva
Tržnica vo viktoriánskom štýle vybudovaná v Londýne v čase priemyselnej revolúcie v roku 1854. História a atraktívnosť súčasnosti. Stánky, obchody, reštaurácie. Atmosféra a príťažlivosť tržnice.