Súdov so zamestnávateľmi pribúda - Hvozdovičová, Jana
Poistenie právnej ochrany v prípade právneho problému alebo sporu. Ochrana poistených klientov. Poistenie v pracovnoprávnych vzťahoch. Úhrada vynaložených nákladov, ktoré so sporom súvisia. Príklad z praxe.