Privátne bankovníctvo - diskrétnosť a individuálny prístup bankár hľadá pre klienta riešenie až po dôkladnom poznaní jeho potrieb - Ješko, Vladimír
Požiadavky a očakávania bonitných klientov privátneho bankovníctva. Komplexná a nadštandardná služba. Špecializovaní privátni bankári ako osobní poradcovia. Kvalita poskytovaných služieb. Potenciálni klienti privátneho bankovníctva.