European cohesion policy: challenges, dilemmas and some options for its future design - Blažek, Jiří
Diskusia o hlavných výzvach, na ktoré by mala politika súdržnosti EÚ v budúcom programovom období reagovať. Diskusia o Barcovej správe, ktorá je dosiaľ najucelenejším návrhom na hlbokú reformu politiky súdržnosti. Základné varianty potrebného razantného zjednodušenia administratívy spojenej s realizáciou projektov spolufinancovaných z tejto politiky.