Internetový marketing stojí a padá na budovaní vzťahov získať dôveru zákazníka webstránkou je ťažké, no stojí to za námahu - Škutková, Jana
Získanie dôvery návštevníkov internetových stránok. Klasický direct marketing alebo sociálne siete. Obojstranná, vyvážená komunikácia. Vytrvalosť a pravidelnosť príspevkov. Kvalitiné informácie. Dôležitosť dobrého mena v biznise.