Návrat k tradícií, nie však u každého zmena preferencií klientov upravuje ponuku poisťovní - Škriniar, Pavel, 1979-
Poistný trh a ohlasy klientov i poisťovní na zmeny v ekonomike. Pokles finančných trhov. Klesajúci záujem poistencov o rizikovejšie investičné príležitosti. Aktualizácia starých produktov a nové produkty. Reakcie poisťovní na zníženie záujmu klientov.