Transakčné náklady a ich vplyv na export tovarov a železničnú dopravu - Hansenová, Heda
Transakčné náklady z pohľadu tovarového exportu krajiny a z pohľadu medzinárodnej železničnej dopravy ako jedného z nositeľov dodania v medzinárodnej kúpnej zmluve.