Nevedeli sa zaradiť, budú mať špeciálne pravidlá investičné životné poistenie na muške Európskej komisie - Škriniar, Pavel, 1979-
Európska komisia a opatrenia na ochranu retailových investorov. Návrh normy zabalených retailových investičných produktov - Packaged Retail Investment Products (PRIPs). Ochrana spotrebiteľa a ekonomický účel produktu. Kvalita predaja a transparentnosť.