Introdukcia energetických plodín v agroekologických podmienkach Východoslovenskej nížiny - Povraz, Pavol
Energetické plodiny - ekonomická efektívnosť. Ozdobnica čínska a jej produkčný potenciál, náklady na pestovanie. Hlavné smery využitia energetických plodín.