Kam kráčame správa o finančnej udržateľnosti - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o finančnej udržateľnosti verejných výdavkov. Veľkosť indikátorov a úprava verejných výdavkov. Dôsledky zadlžovania a prírastky štátneho dlhu v EÚ. Reformy na znižovanie dlhov a deficitov. Ukazovatele udržateľnosti pre Slovensko.