Kalkulácia nákladov podľa činností určovaná spotrebou času na odhalenie skrytých nákladov na kvalitu - Kicáková, Katarína
Kalkulácia nákladov podľa činnosti - metóda ABC. Kalkulácia nákladov činností určovaná spotrebou času a skryté náklady na kvalitu.