Stavebná logistika: zatiaľ na okraji záujmu - Brezovský, Jozef
Problémy logistiky v stavebnom priemysle. Vplyv logistiky na úspory stavebného materiálu a hospodárnosť stavebnej výroby. Správne načasovanie a nadväznosť jednotlivých krokov. Špecifiká prepravy a skladovania stavebného materiálu. Využívanie cestnej nákladnej dopravy. Integrácia logistiky do stavebnej výroby.