Obchodný zástupca: v dennom styku so zákazníkmi - Brezovský, Jozef
Náplň práce obchodného zástupcu. Dôležitá úloha predajcu pri dosahovaní výsledkov spoločnosti. Kontakt s klientom. Finančné ohodnotenie predajcu.