Public Relations during Changeover to Euro Currency: Experience in Slovak Republic - Lipianska, Júlia
Zavedenie eura 1. januára 2009 v Slovenskej republike. Príprava pre zavedenie eura na Slovensku - základné priority. Komunikačná kampaň a charakteristika použitých nástrojov. Odporúčania pre krajiny pripravujúce sa na vstup do eurozóny.