Automobilový priemysel v čase hospodárskej krízy : východiská pre riadenie výkonnosti - Kicáková, Katarína
Súčasná situácia v automobilovom priemysle. Profitabilita a bankroty, najvýznamnejšie príčiny bankrotov. Náklady a investície. Príležitosť úspory nákladov v budúcnosti. Trendy v automobilovom priemysle. Dôležitosť nákupných kritérií pre zákazníkov. Riadenie výkonnosti podnikov automobilového priemyslu, model merania výkonnosti.