Vychystávanie v pohybe - Brezovský, Jozef
Statické a dynamické vychystávanie tovaru. Dynamický model vychystávania najvhodnejší pre distribučné sklady obchodných reťazcov. Statické vychystávanie vhodné pre farmaceutické sklady. Cross-docking. Špecializovaný softvér - systém pre riadenie skladových operácií (WMS - warehouse management system). Systém a tzv. vizuálne hľadanie artiklov.