Innovation and Diversification of Educational Process through a New Study Program "Foreign Languages and Intercultural Communication" - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Ústav jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave predstavil nový študijný program "Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia" v školskom roku 2009/2010. Cieľ programu. Inteligentný študijný program. Absolventský profil. Štruktúra študijného programu.