Idem preč. Poďte so mnou odchod ku konkurencii nie je nič nezvyčajné ani v iných odvetviach - Škriniar, Pavel, 1979-
Odchody zamestnancov a prestúpenie ku konkurencii. Investície do školenia a zabezpečenia spolupracovníkov. Finanční poradcovia a vzťahy s klientmi. Profesionálny prístup a dôvera. Odchádzajúci zamestnanci a strata klienta.