Firemné výsledky boli dobré, globálna ekonomika sa spomaľuje podielové fondy od 23. júla do 20. augusta 2010 - Hanson, Michael
Konzervatívne stratégie peňažných a dlhopisových fondov. Údaje ekonomiky v celosvetovom meradle. Akciové a dlhopisové fondy podľa dosiahnutej výkonnosti. Čisté predaje podľa kategórii. Úrokové sadzby centrálnych bánk. Trh práce a spotreba v nasledujúcom období.