Poradenstvo v logistike: pomáha odstrániť profesionálnu slepotu - Brezovský, Jozef
Situácie, kedy je možné alebo potrebné obrátiť sa so žiadosťou o pomoc na poradenské a konzultačné spoločnosti. Postup poradenskej spoločnosti. Činnosť poradcu priamo na mieste. Slovenské poradenské spoločnosti. Vzdelávanie zamestnancov.