Účtovanie licencií za použitie alebo za právo na použitie počítačového programu - Veverková, Ingrid
V účtovných jednotkách sa v súvislosti s nástupom nových technologických možností a prístupov často stretávame s otázkami ako správne zaúčtovať rôzne licencie za použitie alebo za právo na použitie počítačového programu, informačného systému a pod. napr. licenciu na e-learningové vzdelávanie, on-line služby, on-line prístupy na internet a pod. Ilustračné príklady k téme.