Outsourcing: Decision Making in the Case of Outsourcing the Company Activity and the Management of Outsourcing Project - Milecová, Miroslava
Sumár hlavných zistení vyplývajúcich z výskumu realizovaného na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Na základe dotazníkového prieskumu na vzorke 51 slovenských spoločností, ako aj na základe rozhovorov s manažérmi a zamestnancami týchto spoločností, boli identifikované viaceré slabé stránky v rozhodovaní o outsourcingu, ako aj v riadení outsourcingového projektu. Tieto slabé miesta súvisia s nedostatočným hodnotením rizika vyplývajúceho z outsourcingu a nedostatočným meraním výkonnosti outsourcingu. Vypracovanie štandardizovanej metodológie, ktorá je využiteľná v rozhodovaní sa, implementácii a riadení outsourcingu.