Problém zvaný vratné obaly - Oravec, Jozef
Drevené palety ako problematická komodita v oblasti vratných obalov. Problematika krádeží paliet. Palety započítané do ceny tovaru. Vrátenie paliet výrobcovi v zmluvne stanovenej lehote. Možnosť poolingových služieb. Obalový manažment a efektívny pohyb obalov.