Podnikový knowledge management - konkurenčná výhoda - Burger, Ivan
Pokračovanie článku z predchádzajúcich častí z oblasti manažmentu podnikových poznatkov. Kategória poznatkov mentálnych modelov. Proces premeny mentálneho modelu na úžitok. Mentálne modely a výkonnosť zamestnancov. Kvalita a efektívnosť mentálnych modelov. Príklady.