EDI - efektívny nástroj komunikácie - Oravec, Jozef
EDI ako efektívny nástroj komunikácie. Elektronická výmena dokumentov. Uplatnenie EDI v logistike. Jednotný medzinárodný štandard pre elektronickú výmenu dát. Rozvoj v IT službách a dostupnosť EDI. Prínos EDI v logistike.