Operačný manažér: koordinuje fungovanie celej spoločnosti - Brezovský, Jozef
Charakter a význam práce operačného manažéra v logistickej firme. Riadiaca pozícia spojená s manažovaním štyroch kľúčových oblastí - riadenie prevádzky, riadenie finančných zdrojov, riadenie ľudských zdrojov a riadenie informácií. Kvalifikácia operačného manažéra. Finančné ohodnotenie operačného manažéra.