Vodičov je dosť, práce málo - Oravec, Jozef
Nedávno mali dopravné firmy vážny problém nájsť schopných vodičov nákladných automobilov. Množstvo prepráv prudko rástlo a tovar nemal kto voziť. Dopravcovia sa začali obracať na krajiny ako Bulharsko, Rumunsko, ba dokonca sa začalo uvažovať o šoféroch z Číny. Prešlo pár mesiacov a všetko je inak. Dopravcovia dostávajú denne ponuky od vodičov. Zahraničná konkurencia likviduje našich dopravcov.